Omdat ik het belangrijk vind dat mijn klanten de juiste bedrijven kunnen benaderen ben ik begonnen met samenwerkingen, hieronder kun je de bedrijven vinden met wie ik samen werk. Zij hebben de zelfde visie waardoor het allemaal op de zelfde lijn blijft. 

 

Denk jij nu, "mijn bedrijf kan ook echt een toevoeging zijn!" klik op de roze knop boven aan de pagina en wie weet staat jou bedrijf hier ook onder!

 

JJ's Paarden Service 

"Mijn naam is Jamie Jane, ik ben energetisch therapeut voor dieren. Dat betekend dat ik met diverse dieren kan communiceren. Met name met paarden, honden en katten. U kunt bij mij terecht voor (foto)readings, healings en kaartleggingen. Daarnaast scheer ik ook paarden en pony's, ook jonge dieren met een gedragsprobleem zijn welkom. Verder ben ik gediplomeerd instructeur en geef ik dressuur- en springlessen op locatie. Daarbij heb ik een eigen paard Dottie waar ik lessen op geef in Almere. Ik vind het belangrijk dat dieren een stem krijgen. Dierenwelzijn staat dan ook in alle takken van mijn bedrijf centraal."

www.jjspaardenservice.com

www.instagram.nl/jjspaardenservice 

www.facebook.com/jjspaardenservice

 

'Paardencoaching & training bij Hedwina'

"Mijn naam is Hedwina Hendriks, paarden zijn mijn passie. Al van jongs af aan loop ik tussen de paarden. En wat is er mooier dan je passie delen met andere gemotiveerde mensen. Daarom ben ik mij gaan specialiseren in paardencoaching, instructie en training. Om mijn passie om te zetten in nieuwe stappen en inzichten voor al mijn klanten.
Heb jij soms moeite met balans in je leven vinden. Keuzestress, last van oud zeer wat nog geen plekje heeft gevonden of wil je gewoon lekker eens uit je hoofd en gaan leren voelen?
Is het antwoord op een van deze vragen ja dan is paardencoaching wat voor jou. Paarden zijn kuddedieren en zullen jou al snel gaan zien als hun tweebenige kudde genoot. Om samen te overleven hebben ze jouw beste zelf nodig en zullen ze er alles aan doen om jou te helpen die persoon te zijn.
Vanuit eigen ervaringen en harde levenslessen kan ik samen met mijn fantastische viervoetige collega’s er voor zorgen dat je voor dat je het weet de touwtjes in jouw leven weer in eigen handen hebt.”
Wil je meer weten over wat paardencoaching voor jou kan beteken kijk dan vooral even op mijn website."

Https://www.pct-hedwina.nl
Https://www.instagram.com/pct_hedwina

https://www.facebook.com/Paardencoaching-training-bij-Hedwina-101151102748937/ 

 

'Equi-Vitaal'

"Ik ben Joëlle Damiana. Eigenaresse van Equi-Vitaal.

Sinds dit jaar afgestudeerd als paardensportmasseur.

Bij mij kan je terecht voor een sportmassage van jouw paard of pony.

Daarnaast gebruik ik lichttherapie en balanskussens.

Ook voor een training met hartslagmeter kan je bij mij terecht.

Om je paard optimaal te kunnen laten presteren is het goed regelmatig een check te laten doen voor je paard. Het is van belang dat je paard goed in zijn vel zit. De massages, lichttherapie en balanskussen kunnen hier een fijne hulp bij zijn. Ik heb tijdens mijn opleiding en casussen hier al mooi resultaten van gezien.

Ik ben aangesloten bij het VPSN.

Dit houdt in wanneer je hier lid van bent je erkend bent als een gekwalificeerd paardensportmasseur. 

Vóórdat men lid wordt van de VPSN, worden achtergrond en opleidingen van het aspirant-lid nauwkeurig getoetst. Leden van de VPSN volgen jaarlijks bijscholingen om hun vaardigheden te verbeteren.

Op dit moment ben ik al weer verder aan het leren.

Neem eens een kijkje op de website en/of social media voor meer informatie of een afpraak!"

www.equi-vitaal.nl

https://www.facebook.com/EquiVitaalSportmassage

https://www.instagram.com/equivitaal/