Wedstrijden, de een vindt ze verschrikkelijk, de ander fantastisch. Wel kost het natuurlijk een hoop geregel, proeven oefenen, wassen, knotten, vervoer, wie leest de proeven voor, welke wedstrijd wil je rijden, enzovoort. Sommige mensen hebben ontzettend veel spanning en andere helemaal niet. 

Om te zorgen dat iedereen de juiste hulp krijgt bij zijn/haar wedstrijd bied ik twee verschillende services aan, het wedstrijdservice basis pakket en het wedstrijdservice uitgebreid pakket. Wat is nu het verschil tussen beide?

 

Wedstrijdservice basis 

Je wilt op wedstrijd maar je hebt geen groom die mee kan, je hebt zoveel spanning om te starten dat de proeven altijd mislukken door de spanning, je hebt niemand die je kan helpen met losrijden, je hebt niemand die je kan voorlezen. Dan is de wedstrijdservice basis echt wat voor jou! Hierbij kom ik je helpen op wedstrijd. Ik kan je komen helpen losrijden, voorlezen en/of ervoor zorgen dat jij vol goede moed je proef kunt gaan rijden. 

 

Wedstrijdservice uitgebreid

Je wilt graag hulp met het voorbereiden op de wedstrijddag, hulp op de wedstrijddag en hulp na de wedstrijddag. Dan is de wedstrijdservice uitgebreid precies wat je zoekt. Hierbij gaan we samen trainen richting de wedstrijd, help ik je op de dag zelf met het losrijden, proeven voorlezen en de mentale support. Maar gaan we ook na de wedstrijd door met de verbeterpunten uit de proeven om de volgende proef nog netter neer te kunnen zetten.