Loop je tegen een rijtechnisch probleem aan? 

Heb je even niet genoeg tijd om je paard te trainen? 

Wil je graag de basis van je paard verbeteren? 

Wil je graag wat aan je paard laten verbeteren maar heeft je paard trailerangst? 

Kun je een van deze vragen met ja beantwoorden? Lees dan snel verder wat je hier mee kan doen!

 

Door je paard te laten trainen door mij, kan ik de vicieuze cirkel doorbreken. Jullie zijn inmiddels op elkaar ingespeeld, waardoor je paard allerlei maniertjes en trucjes heeft gevonden om niet te hoeven doen wat jij van hem/haar vraagt. Doordat ik als buitenstaander kom en de vraagstelling hoogstwaarschijnlijk anders stel dan dat jij zou doen, is er een betere kans van slagen om te zorgen dat jij en je paard van het probleem afkomen waarin jullie vast zijn gelopen.

Alle trainingen worden op het tempo van het paard gedaan en niet snel, snel, snel. De bedoeling is dat zowel het paard als de ruiter er nog langere tijd plezier aan beleven.

Het paard mag op zijn of haar eigen vertrouwde stal blijven staan. Hierdoor is er geen stress van het verplaatsen en is het ook mogelijk voor paarden die moeilijk tot niet te verplaatsen zijn. 

 

Samen kijken we wat de beste aanpak is voor je paard. Uiteraard is het mogelijk na de trainingsperiode te blijven lessen om zo ervoor te zorgen dat ik jullie samen verder kan begeleiden.