Is je paard fitter dan dat jij bent? Dat zou niet moeten kunnen! Je verwacht van je paard dat hij/zij fit is; dan zul je toch zelf ook net zo fit moeten zijn! Ben je na 3 rondjes draven eigenlijk al een beetje buiten adem? Dan wordt het toch echt tijd om iets te doen aan je uithoudingsvermogen. Is doorzitten echt een drama? Dan zul je iets aan je corestability moeten doen.

 

Ruitervitaal is er voor ruiters die graag net als zijn of haar paard goed en gezond bezig willen zijn met voeding, training en arbeidsrustverhouding, maar niet weten hoe of waar ze moeten beginnen.

 

Voor elke ruiter wordt er een persoonlijk plan opgesteld met daarin trainingen, adviezen, voeding en arbeidsrustverhouding. We gaan samen kijken naar het doel dat je hebt, bijvoorbeeld minder een holle rug maken tijdens het rijden of uithoudingsvermogen verbeteren. Maar natuurlijk is ruitervitaal er ook gewoon voor als je zelf graag zo optimaal mogelijk op je paard wil zitten om hem/haar op de juiste manier te kunnen trainen. 

 

Alle trainingen zijn inclusief ruitervitaal test en houdingsanalyse